Denzo

RasEuropees korthaar
GeslachtKater
Leeftijd2 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenNaar buiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3329
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€148,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat is erg aanhankelijk en vraagt om aandacht

Denzo is een bruin-cyperse kater van 2 jaar oud. Hij werd gevonden in een loods, vermagerd, uitgedroogd en onder de teken. Gelukkig kwam hij bij ons terecht, waar hij al gauw kon aansterken.  

Denzo is een lieve kater. Hij is erg gericht op aandacht. Eerst aarzelt hij een paar seconden en dan beukt hij enthousiast aan tegen alles en iedereen die hij tegenkomt. Hij draait en kroelt wat af, kan zichzelf niet bedwingen. De liefde moet er gewoon uit! 

We konden goed merken dat Denzo de drukte van andere katten niet heel prettig vindt. Hij werd er zelf druk van, of trok zich juist terug. Soms gromde hij zelfs zachtjes. We vermoeden daarom dat hij zich niet lekker zal voelen in een huishouden met meerdere katten. Ook kan hij schrikken van harde geluiden, dan trekt hij zich gauw terug. Gelukkig komt hij dan ook weer snel tevoorschijn om weer kopjes te geven.  

Denzo houdt wel van spelen. Samen een muisje of balletje heen en weer slaan, vindt hij leuk. Ook rent hij graag door de kattentunnel of speelt hij met het hengeltje. Soms kijkt hij naar de vogeltjes buiten en zit dan lekker tegen ze te kwekken.  

Ben jij op zoek naar een lieve kater die houdt van aandacht en knuffels? Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.