Davinci

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenNee
Buiten/BinnenBuiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2205
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€135
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat heeft de tijd nodig om te wennen

Davinci is een zwarte kater van 1 jaar oud. Toen hij gevonden werd, was hij mager en hongerig, maar niet onvriendelijk. Hij had wat oude vechtwondjes aan zijn oren, maar verder was hij prima gezond, hoewel nog niet gecastreerd. Uiteraard is daar inmiddels voor gezorgd.  

In het begin was hij tijdens het socialiseren wat schuchter, maar voor brokjes kwam hij wel tevoorschijn. Die schrokte hij dan gauw naar binnen, om vervolgens weer in zijn schuilplaats te kruipen. Aaien zat er nog niet in.  

Davinci lijkt bang voor mensen, maar evengoed wel nieuwsgierig. Hij kan ook best fel spelen met een hengeltje. Hij blaast als hij iets niet leuk vindt.  

Inmiddels zit hij al een maand bij ons in de opvang en kunnen we dus concluderen dat hij wel wat tijd en geduld nodig gaat hebben om te ontdooien. Het zal vermoedelijk geen schootkatje worden, maar met voldoende tijd en aandacht kan het beter gaan dan nu. Voor Davinci is een thuis zonder kleine kinderen of andere huisdieren daarom waarschijnlijk ook beter.  

Het is belangrijk om niet met hoge verwachtingen aan je vriendschap met Davinci te beginnen, dan kun je er waarschijnlijk nog het meest uithalen. 

Ben jij het geduldige zonnetje in huis dat Davinci kan laten ontdooien, zodat jij uiteindelijk ook kan smelten voor zijn charmes? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.