Couscous

RasKruising
GeslachtKater
Leeftijd6 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenJa, ouder
Buiten/BinnenBuiten
ZindelijkJa
Registratienummer2170
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€135
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat heeft wat tijd nodig om te wennen.

Couscous is een lieve, 6 jaar oude, kater met prachtig blauwe vacht. Hij is waarschijnlijk een kruising met een Blauwe Rus.

Couscous is de levende personificatie van de uitdrukking “kat uit de boom kijken”. Hij heeft een duidelijke kennismakingsprocedure met welgeteld twee stappen:

Ten eerste, zodra je in zijn buurt komt, blijft Couscous op een afstand naar je kijken. Na deze paar minuten van afstandelijke “kennismaking” gaat Couscous naar stap twee van zijn kennismaking.
Op de tweede stap van de kennismaking, gaat Couscous naar je toe om aan je te ruiken. Zo leert hij wie je bent! Nadat dit kennismaking ritueel compleet is, blijft Couscous gezellig bij je in de buurt.

Van bekende mensen vindt Couscous het heel leuk om aaitjes over zijn koppie te krijgen. Hij kan zich dan ook soms laten horen door een luide miauw! Couscous vindt het heerlijk om buiten te blijven liggen. Dus, een huis met een tuin of mogelijkheid om naar buiten te gaan is voor hem wel heel belangrijk.

Ben jij degene die dit kennismaking ritueel durft aan te gaan en heb jij een tuin? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.