Costa

RasEuropese korthaar
GeslachtKater, gecastreerd
Leeftijd6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Registratienummer581
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Kijk dat koppie dan van onze Costa. Costa werd samen met zijn 4 broers/zussen bij ons gebracht toen hij 12 weken oud was. Zijn zwerfmama had bij mensen in de tuin haar nestje gekregen. Echter bleek al heel snel dat het hele kitten gezin een flink stuk socialisatie met mensen had gemist. Aanrakingen waren uit den boze en dicht in de buurt komen was ook echt een no-go, dit uitte zich in blazen, krabben en bijten.

Costa vind mensen nog wel spannend maar is tegelijkertijd ook erg nieuwsgierig. Hij zit vooraan in het hok als er beweging is in de ruimte en houdt graag in de gaten wat je allemaal aan het doen bent. Heb je een speeltje in je hand, dan wordt het des te interessanter. Aanraken is nog wel erg spannend en iets wat in een thuissituatie moet worden opgebouwd.

Wij vragen voor Costa mensen die ervaren zijn met wat angstigere katten. Een huishouden waar al een stabiele, vriendelijke, sociale kat woont zou Costa kunnen helpen om over zijn mensenvrees te komen maar is geen must.

Wil jij kennismaken met Costa? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.