Cliff

RasGreyhound
GeslachtReu, gecastreerd
Leeftijd5 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenZie tekst
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderen>15 jaar
Tuin nodig?Ja
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf12-7-2024
Registratienummer3752
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€272,25

Graag stellen wij Cliff aan u voor. 
Cliff is bij ons binnen gekomen en er heeft zich geen eigenaar gemeld van deze knappe verschijning. 

Met zijn knappe ogen pakt hij iedereen in, daarbij komt ook nog eens dat hij ontzettend lief en zachtaardig is. Zo nu en dan ‘’lacht’’ hij naar bekende honden uitlaters van de opvang.  Wandelen vind hij heerlijk en hij loopt ook lekker rustig met je mee.
 
Helaas heeft Cliff last van verlatingsangst wat zich uit in blaffen en huilen als wij uit het zicht zijn.
Wij hebben een radio bij hem staan en ook staat Cliff op medicatie die ervoor zorgt dat hij zich wat minder druk maakt bij het alleen gelaten worden. Inmiddels kan hij rustig in zijn kennel liggen en is hij niet meer zo enorm van slag als wij even uit beeld zijn. Het alleen thuis zijn is dus wel iets wat heel rustig aan opgebouwd moet worden. Er bestaat een kans dat een uur alleen zijn voor Cliff al een hele uitdaging is.

Zoals een echte windhond vind ook Cliff kleine huisdieren erg interessant en dan neemt zijn jacht instinct het over. Met deze reden plaatsen wij Cliff ook niet bij andere huisdieren. Kleine kinderen die erg druk zijn, vinden wij ook niet zo’n goed idee voor bij Cliff.
Hoe Cliff is met andere honden is lastig te zeggen. Doordat hij een blessure opliep aan het begin van zijn verblijf hier, is hij nog niet veel met andere honden in aanraking geweest. We denken met een rustige hond dat Cliff dit best wel eens zou kunnen.

Wat wij zoeken voor Cliff is een hele uitdaging, maar we hopen dat er iemand is die door zijn tekortkomingen heen kijkt en deze knappe man een nieuw thuis kan bieden. 

Ben jij degene die geen andere huisdieren heeft en die het niet erg vind om Cliff te leren dat alleen thuis zijn niet betekend dat je niet meer thuis komt? Vul dan onderstaand intakeformulier in en wie weet kunnen jullie binnenkort van start!
Wacht even!

Voor je een hond in huis haalt zijn wij benieuwd of je weet wat er allemaal bij komt kijken. Lees je in door middel van deze
LICG huisdierenbijsluiter. Heb je daarna nog vragen? Wij beantwoorden ze graag.