Kitten Cimba

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenVanaf 8 jaar
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf01-07-2022
Registratienummer340
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Hoi, ik ben Cimba. Toen ik met mijn drie broertjes in dit lieve gezin kwam wonen, was ik een beetje bang. Mensen handen vond ik een beetje eng in het begin, ze zijn ook zo groot… maar toch voelde het gekriebel en geaai wel heel fijn! En ik zag aan mijn drie broertjes dat mensen eigenlijk heel erg leuk en lief zijn. Dus als ik me liet aaien, hoefde ik niet bang meer te zijn, en wat een pret heb ik nu! Ik vind aaien, opgepakt worden en gekriebeld worden HEERLIJK. Ik geniet ervan en speel graag met de kinderen in huis. Soms vind ik iets nog een beetje spannend, maar ik leer iedere dag en spelen en knuffelen is super fijn. Hele kleine kinderen vind ik nog een beetje spannend, maar grotere kinderen (vanaf ongeveer 8 jaar) vind ik heel erg leuk!

Zullen we binnenkort kennismaken? Als je plek hebt voor twee katjes, wil ik graag samen met mijn broertje Billy of Dropje bij je komen wonen.

Kittens worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Wie heeft er nog een plekje voor deze kleine knaptoet? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!