Ciara

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes, gesteriliseerd
Leeftijd6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Registratienummer583
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Kijk dat koppie dan van onze lieve Ciara. Ciara werd samen met haar 4 broers/zussen bij ons gebracht toen ze 12 weken oud was. Haar zwerfmama had bij mensen in de tuin haar nestje gekregen. Echter bleek al heel snel dat het hele kitten gezin een flink stuk socialisatie met mensen had gemist. Aanrakingen waren uit den boze en dicht in de buurt komen was ook echt een no-go, dit uitte zich in blazen, krabben en bijten.

Maar inmiddels is Ciara goed opgeknapt! Ze was een tijdje geleden zelfs korte tijd geadopteerd, maar moest helaas door privéomstandigheden van de adoptant terug komen naar de opvang. Wel was de adoptant vol lof over onze Ciara. Is ze in de opvang soms nog een beetje vergelegen, is ze in een thuissituatie best wel een flinke knuffelkont.

In de opvang is ze na adoptie ook wel meer toegankelijk geworden. Ze durft te genieten van een aai over haar bolletje, maar is wel alert op geluid of beweging. Dit is iets wat in een thuissituatie zal slijten.

Wil jij kennismaken met Ciara? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.