Chub

RasEuropese korthaar
GeslachtKater, gecastreerd
Leeftijd7 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenNee
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf+/- 15-11-2022
Registratienummer982
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€130,00

Die arme Chub! Hij werd in shocktoestand na een aanrijding aangetroffen en werd met spoed naar de dierenarts gebracht. Gelukkig gaat het nu allemaal een stuk beter met hem en is hij zo goed als volledig opgeknapt. Door de aanrijding was zijn buikwand op een bepaald stukje gebroken waardoor er een soort opening is ontstaan. Dit klinkt veel heftiger dan het is, want het is te vergelijken met een navelbreuk waar een gedeelte van de kittens gewoon geboren wordt. Inmiddels is deze hersteld en is hij sprankelend als nooit tevoren!

Buiten dit kleine mankementje om is Chub een erg leuke jongen. Het is een grote, indrukwekkende jongeman die graag een aai over zijn koppie krijgt. Echt speels is hij niet meer, “Die wilde jaren heb ik gehad” moet hij vast denken. Nee, Chub is meer gemaakt voor het ontspannen leven. Ergens een lekker plekje op de bank of in de vensterbank lijkt hem wel wat. Met misschien mogelijkheid tot het halen van een frisse neus op zijn tijd.

In de opvang laat Chub duidelijk merken niet gesteld te zijn op de aanwezigheid van andere katten. Wanneer alle andere katten in de ruimte er flink op los miauwen zie je Chub zijn emmertje langzaam vollopen. Op ten duur zal hij zijn frustratie laten merken door te blazen. Om deze reden zoeken wij een thuissituatie waar hij als koning te rijk, in zijn eentje mag wonen.

Mag Chub bij jou komen wonen? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.