Chicago

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes, gesteriliseerd
Leeftijd< 1 jaar
Speciale zorgJa
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf14-08-2022
Registratienummer426
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Chicago is een echt plaatje om te zien! Ze kwam bij ons binnen samen met haar 3 jonge kittens. Inmiddels kunnen deze kleine donderstenen op eigen pootjes staan dus is het tijd voor moeders uit te vliegen naar een plekje waar vooral zijn vol in the picture staat.

Als een situatie wat onzeker is kan Chicago nog wel eens blazen, maar zodra zij ontdooit is vind ze kopjes heerlijk om te krijgen. Als het haar even te veel wordt kan ze zich wat terug trekken voor wat alone-time, maar komt vanzelf weer kijken als ze daar behoefte aan heeft.

Het is nog een jonge poes, van ongeveer 10 maanden, en heeft voor haar doen natuurlijk al het één en ander meegemaakt, want je wordt niet zo maar op straat gevonden met je kleine poezengezinnetje. We vermoeden dat als Chicago eenmaal het vertrouwen in de mens heeft teruggekregen ze zelf schootkat potentie heeft!

Wil jij deze poes een mooie kans op een fijn leven geven? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.