Chica

RasAmerican Staffordshire Terriër
GeslachtTeef
Leeftijd4 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenNee
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf17-01-2023
Registratienummer1142
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€240,00

Deze 4 jarige stafford dame is bij ons binnen gekomen nadat ze uit een onhandelbare situatie is gehaald. Chica is een onzekere dame die de wereld nogal spannend vond.

Inmiddels heeft Chica haar draai in het asiel gevonden en is ze gewend aan de meeste vaste medewerkers en vrijwilligers van het asiel. We merken dat ze vooral de mannelijke collega’s moeilijk vind en dat ze daar feller op kan reageren dan op vrouwelijke collega’s. Als je over Chica haar grens gaat qua benadering die ze overigens duidelijk aangeeft, kan ze uitvallen door middel van blaffen en haar lip op te trekken. Als Chica je eenmaal kent kun je alles met haar. Ze wandelt met een tuigje en in de winter heeft ze een jasje gedragen voor haar korte vachtje. Dit aandoen laat ze allemaal super goed toe. Ook het afdrogen na een regenbui vind ze geen enkel probleem. Chica is een actieve dame die het heerlijk vind om te wandelen. Een wandeling van een uur in het bos vind ze heerlijk, maar ook lekker door een wijk struinen vind ze geweldig. Chica is een enorme ballengek. Ze vind het heerlijk om achter een balletje aan te racen en doet er dan meteen een aantal zoomies achteraan.

Wanneer je Chica’s vertrouwen eenmaal hebt is ze een fantastische hond. Ze houdt van aandacht en is gek op voertjes. Daarnaast is ze gek op speeltjes die ze graag naar je toe komt brengen en kan dan uren met je spelen. Wij denken dat ze goed te plaatsen is met een stabiele reu. Kinderen is wellicht wat te veel van het goede voor haar.

Kan jij deze dame een ‘forever home’ bieden met veel wandelingen en een sterke arm voor het gooien van ballen? Vul dan onderstaand intakeformulier in en wie weet kunnen jullie binnenkort van start!
Wacht even!

Voor je een hond in huis haalt zijn wij benieuwd of je weet wat er allemaal bij komt kijken. Lees je in door middel van deze
LICG huisdierenbijsluiter. Heb je daarna nog vragen? Wij beantwoorden ze graag.