Charlie

RasEuropese korthaar
GeslachtKater, gecastreerd
Leeftijd1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
kan bij kinderenVanaf 12 jaar
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf29-04-2022
Registratienummer156
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€130,00

Deze mooie, dikke wangen behoren tot onze Charlie. Een hartstikke vriendelijke kater die zijn leven tot nu toe op straat heeft doorgebracht. Hij had het niet slecht voor elkaar want de gehele winkelstraat verzorgde hem op zijn wenken. Maar ook voor zo’n grote stoere kater als Charlie is het stiekem best fijn als er iemand 100% verantwoordelijkheid voor hem neemt, vandaar dat hij in onze opvang is gekomen.

We weten zeker dat Charlie heel veel heeft meegemaakt en gezien in zijn leven. En dan bedoelen we niet per se dat hij het slecht gehad heeft. Nee, nee, hij heeft gewoon heel veel stoere verhalen te vertellen over zijn verleden en over wat hij heeft gezien: hij kan echt ‘de oren van je kop kletsen’. Dit doet hij dan met een miauwtje wat eigenlijk totaal niet bij zijn stoere uiterlijk past, maar wel heel aandoenlijk is om aan te horen.

Charlie kan ook heel goed knuffelen, hij vind het heerlijk om over zijn bolletje geaaid te worden. Dan komt zijn ‘kleine hartje’ toch even om de hoek kijken. Verder is hij stoer om te zien. Hij is groot, lang en brengt best wat gewicht mee. Je kan de kat van de straat halen, maar je haalt ‘de straat’ niet zo maar uit de kat. Zo kan hij toch best wel blazen als hij het ergens niet mee eens is. En is oppakken in 9 van de 10 gevallen echt helemaal niet oké. Dit is waarschijnlijk nog iets waar hij makkelijk kan wennen gezien zijn grotendeels vriendelijke karakter en zijn jonge leeftijd.

Omdat Charlie zo lang op straat heeft geleefd is het wel erg belangrijk dat hij niet als binnenkant gehouden zal worden. Hier in de opvang merken we ook dat hij het erg fijn vind om buiten te zijn en zich niet graag ‘opgesloten’ voelt. Het is dus een must dat hij (minimaal) een flinke tuin tot zijn beschikking heeft en dat hij ook zelfstandig (door middel van een kattenluik) een blokje om mag.
(Geen zorgen, Charlie redt zich wel.)

Is er in jouw leven nog wel ruimte voor een grote, knappe kater? En vind je het niet erg als hij zelfstandig buiten op avontuur gaat, om vervolgens alle verhalen thuis te komen vertellen? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!