Cash

RasGreyhound
GeslachtReu, gecastreerd
Leeftijd5 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenWisselend
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenNee
Tuin nodig?Ja
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf26-02-2024
Registratienummer2979
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€272,25

Maak kennis met Cash. Deze knappe windhond hebben we geschat op 5 jaar.

Cash is helemaal enthousiast bij het zien van uitlaters die hem komen halen om te wandelen. In het begin vond Cash alles spannend en liet hij nog wel eens een grom horen als hij in zijn kennel zat. Inmiddels staat hij ons al kwispelend op te wachten.

Cash zijn favoriete bezigheid is toch wel wandelen en eten. Vooral het eten vind hij erg belangrijk. Hij wil dan nog wel eens zijn neus in je zak steken om te zien of er nog iets lekkers in zit. Hij is erg gedreven om zijn eten te krijgen, dus wellicht ook op een aanrecht als daar iets op staat.
Cash was in het begin vooral bang om aangeraakt te worden. Omdat Cash in het begin zo bang was hebben we veel met hem getraind en dit begint zijn vruchten af te werpen. Zo kan hij aangelijnd en afgelijnd worden en ook met de koude en natte dagen kunnen we hem een hondenjas aan doen.

Bij nieuwe mensen kan Cash soms nog beetje wantrouwend zijn, maar als er eenmaal met hem gewandeld wordt, is hij dit al gauw vergeten.
We weten niet veel van Cash omdat hij als zwerver bij ons binnen is gekomen, maar dat het een lieverd is, dat is toch wel duidelijk.
Inmiddels is Cash gecastreerd en klaar om een nieuw thuis te gaan zoeken. Bent u diegene die op zoek is naar een grote goedzak en ben je bereid training en tijd in hem te steken, neem dan contact op.

Cash doet op dit moment mee aan een trainingstraject in samenwerking met Dutch Cell Dogs. Stichting Dutch Cell Dogs helpt asielhonden en gedetineerden op weg naar een betere toekomst. Samen gaan zij binnen het unieke en succesvolle trainingsprogramma op weg naar een nieuw leven. Hierdoor kan Cash pas geadopteerd worden na 27 februari. Een kennismaking inplannen is wel gewoon mogelijk.

Kan jij Cash een nieuw thuis geven en daarbij hem weer vertrouwen in mensen geven? Vul dan onderstaand intakeformulier in en wie weet kunnen jullie binnenkort van start!
Wacht even!

Voor je een hond in huis haalt zijn wij benieuwd of je weet wat er allemaal bij komt kijken. Lees je in door middel van deze
LICG huisdierenbijsluiter. Heb je daarna nog vragen? Wij beantwoorden ze graag.