Cartoon

RasEuropees korthaar
GeslachtKater
Leeftijd2 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenNaar buiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3224
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€148,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat is erg aanhankelijk en vraagt om aandacht

Cartoon is een schattig parmantig bruin cypers met wit katertje van 2 jaar oud. Hij kwam bij ons binnen met een wond aan zijn lip. De toedracht is onduidelijk maar de wond is vanzelf genezen.  

Cartoon is een enorme knuffelkont, hij miauwt veel om aandacht en als hij die dan krijgt, kan hij er geen genoeg van krijgen!  

Het miauwen wordt bij aaien luid spinnen. Al spinnende kronkelt deze lieverd over je heen, rolt over de vloer, geeft één miljoen kopjes en wil nog méér aaitjes!  Fanatiek kneedt Cartoon met zijn pootjes op je, hij heeft scherpe nageltjes, dus een opgevouwen deken ertussen is aan te raden!

Op schoot liggen doet meneertje nog niet, Cartoon wil niks missen in het leven, vindt alles interessant! Cartoon reageert relaxt of speels op andere katten en zou dus geschikt zijn als maatje bij een kat met een gelijkwaardig energielevel.

Ben jij degene die op zoek is naar een hoop gezelligheid in huis en heb je daarbij alle tijd om deze schat voldoende aandacht te geven? Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.