Bugs & Bonnie

SoortKonijn
GeslachtRammelaar (gecastreerd) en voedster
Diernummer52 + 55
KoppelJa
Moet bij soortgenotenJa
Plaatsbaar vanaf28-03-2022
Adoptietarief
(incl. vaccineren en
neutraliseren)
€ 100,00 als koppel

Deze twee schattige konijnen heten Bonnie (wit-zwart) en Bugs (wit-bruin) en zijn geschat op ongeveer 10 maanden oud. Ze zijn samen met twee andere konijnen gevonden in het bos. We wilden ze graag samen houden en daarom hebben we ze na de castratie van Bugs weer aan elkaar gekoppeld, en dat ging meteen hartstikke goed, alsof ze nooit van elkaar zijn weggeweest.

Bonnie en Bugs vinden elkaar heel erg leuk, maar de rest van de wereld is nog wat spannend. Ze hebben de tijd nodig om te wennen aan mensen. Bonnie kan af en toe schrikken van een beweging of een hard geluid en dan zoekt ze snel steun bij haar maatje Bugs.

Ze verblijven momenteel in een binnenverblijf waardoor ze bij hun nieuwe eigenaar in ieder geval de eerste periode (tot half mei) ook binnen moeten verblijven. Omdat beide nog wat angstig zijn, zijn wij op zoek naar een rustig huis voor ze, en plaatsen wij ze het liefst niet bij jonge kinderen.

Ben jij geduldig en gun jij dit koppel een mooi rustig huis waar ze zichzelf op hun eigen tempo kunnen ontplooien? Vul onderstaand intakeformulier is zodat we zo snel mogelijk een kennismaking kunnen inplannen!