Bruno

RasJack Russel
GeslachtReu
Leeftijd12 jr
Speciale zorgNee
Kan bij hondenZie tekst
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenJa, ouder dan 12 jaar
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf21-10-2023
Registratienummer1246
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€247,50

Jack Russel Bruno is klaar voor een nieuwe plek om zijn oude dag door te brengen.

Bruno zit al even hier bij ons. Helaas is zijn eigenaar hem nooit op komen halen. Inmiddels is Bruno helemaal gewend bij ons en geniet hij van alle aandacht die hij krijgt. Een nieuwe eigenaar moet er wel rekening mee houden dat hij tijd nodig heeft om te wennen. Als hij met ons gaat wandelen, zorgen we altijd voor een korte pauze tussendoor en dan kan hij daarna weer lekker mee.
Bruno vind eigenlijk alles wel prima, maar soms vind hij het niet zo fijn als je aan zijn poten zit. We trainen hem nu dat als hij geen brommetje geeft bij het aanraken van zijn poot, hij iets lekkers krijgt. Dit gaat dus al een stuk beter.
Omdat Bruno al iets ouder is en drukte om hem heen niet zo fijn vind, plaatsen we hem liever niet bij kinderen onder de 12 jaar.

Andere honden vind Bruno erg interessant en hij wil dan ook graag kennismaken. Wel merken we dat hij, zoals een echte Jack, niet het kaas van zijn brood laat eten. Met een leuke teef zal hij in huis vast wel kunnen wennen.

Omdat Bruno al wat ouder is, denken wij wel dat Bruno in de toekomst wellicht medicatie nog zal hebben voor zijn gewrichten. Hij heeft hier al een behandeling aan zijn gebit gehad en heeft nu wat minder tanden, maar eten doet hij nog goed!

Kan jij Bruno nog van zijn oude dag laten genieten in een warm huis ? Vul dan onderstaand intakeformulier in en wie weet kunnen jullie binnenkort van start!
Wacht even!

Voor je een hond in huis haalt zijn wij benieuwd of je weet wat er allemaal bij komt kijken. Lees je in door middel van deze
LICG huisdierenbijsluiter. Heb je daarna nog vragen? Wij beantwoorden ze graag.