Bonno

SoortFret
GeslachtRam (gecastreerd)
Diernummer2074
KoppelNee
(Geschatte) geboortedatum08-2018
Moet bij soortgenotenNee
Plaatsbaar vanaf19-08-2023
Adoptietarief€92,50

Toen Bonno bij ons binnenkwam was hij heel erg bang en hij is dus snel doorgegaan naar een gastgezin. Hij was bang voor elke geluidje en hij was niet zindelijk. Hij durfde niet van de trap af en hij speelde en at amper. We hadden allerlei soorten brokken, blikjes kattenvoer tot zelfs muis en kuiken geprobeerd! Uiteindelijk zijn we uitgekomen op de brokjes van Orijen, dit eet hij goed en is ook een goede frettenbrok.

Met veel geduld is het nu een gewone fret die het leuk vind om los te lopen en te spelen. Hij is soms iets te enthousiast met zijn tandjes daarom plaatsen we hem niet bij beginners of kinderen.

Na een paar weken begon hij ‘s avonds op een bepaalde tijd rondjes te lopen, in het hok maar ook in de kamer. Waar dit gedrag vandaan kwam weten we niet maar na zijn castratie doet hij dit ook niet meer.

Overdag ligt hij het liefste te slapen in een hangmat en ‘s avonds loopt hij los. Eten doet hij ook ‘s avonds of ‘s nachts. Hij drinkt niet uit een flesje maar uit een bakje, dit laat hij gelukkig ook netjes staan. We verwachten dat hij in een nieuwe omgeving wel weer even moet wennen. Wie wil die lieve Bonno een thuis geven?

Heb jij kennis van fretten en zoek je nog een huisgenoot? Stuur een mailtje naar info@rozeindhoven.nl  en dan nemen wij zsm contact met je op.