Boelie

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd2 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenOnbekend
Buiten/BinnenBuiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2374
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€135
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat is erg aanhankelijk en vraagt om aandacht

Boelie is een bruin cyperse kater van 2 jaar oud. Hij werd bij ons voor de deur achtergelaten. Gelukkig bleek hij gezond te zijn en inmiddels is hij ook gecastreerd.  

In het begin hield hij zich nog schuil als we bij hem kwamen. Zijn houding was wel ontspannen en hij knipperde met zijn ogen. Daarna begon hij al snel te mauwen om aandacht, zodra er iemand binnenkwam. Hij speelt graag met een balletje en blijkt een lief diertje te zijn. Naar mate we Boelie beter leren kennen, wordt duidelijk dat hij erg op mensen is gericht. Hij vraagt graag om aandacht en wil dolgraag zijn hok uit. Het is een aanwezige lieverd. Hij kan niet wachten om op schoot te springen en is ontzettend speels. Hij is erg energiek en snel en heeft dus iemand nodig die hem uitdaagt en aandacht voor hem heeft. Dagelijks spelen en knuffelen is een must! 

Ben jij degene die graag deze speelse en levendige knuffelkont in huis neemt? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.