Kitten Bodhi

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf16-06-2022
Registratienummer250
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Bodhi verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Bodhi is een enorm lieve jongen. Hij kan goed stoeien met zijn maatje Rakker maar als hij er even genoeg van heeft kan hij heerlijk bij je komen knuffelen. Zijn blik haalt je dan echt over om hem je volledige aandacht te geven en hij zal luid spinnend zijn genoegen uiten.  

Omdat Bodhi al vanaf zijn 2e dag bij een gastgezin zit, is hij heel goed gewend aan mensen. Maar ook andere katten zijn geen probleem voor deze lieverd.  Bodhi is goed in spelen en wij plaatsen hem dan ook graag met zijn broertje Rakker. Dan kunnen ze samen lekker ravotten en genieten van hun nieuwe thuis. 

Of Bodhi met honden kan weten we niet, omdat in het gastgezin geen honden aanwezig zijn.  Kinderen zullen waarschijnlijk geen probleem zijn voor Bodhi al kan het zijn dat hij even moet wennen aan die drukte om hem heen. 

Op 5 juli moet Bodhi nog zijn 2e enting. Deze zit bij de prijs inbegrepen en dient gehaald te worden bij de dierenarts van ons opvangcentrum. 

Heb jij een plekje in je hart over voor Bodhi en Rakkertje? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!