Bodhi
Benny

Bodhi en Benny

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf16-06-2022
Registratienummer250 + 361
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
Samen €360,00

Bodhi en Benny verblijven momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Bodhi is een enorm lieve jongen. Hij kan goed stoeien met de andere kittens uit het gastgezin, maar als hij er even genoeg van heeft kan hij heerlijk bij je komen knuffelen. Zijn blik haalt je dan echt over om hem je volledige aandacht te geven en hij zal luid spinnend zijn genoegen uiten.  

Omdat Bodhi al vanaf zijn 2e dag bij een gastgezin zit, is hij heel goed gewend aan mensen. Maar ook andere katten zijn geen probleem voor deze lieverd. Bodhi is goed in spelen en wij plaatsen hem dan ook graag met zijn stiefbroer Benny Dan kunnen ze samen lekker ravotten en genieten van hun nieuwe thuis. 

Langzaamaan begint Bodhi te ontdekken dat hij naast schattig zijn, ook heel goed is in kattenkwaad. Hij kan soms echt een bengeltje zijn.

Of Bodhi met honden kan weten we niet, omdat in het gastgezin geen honden aanwezig zijn.  Kinderen zullen waarschijnlijk geen probleem zijn voor Bodhi al kan het zijn dat hij even moet wennen aan die drukte om hem heen. 


Benny kan enorm goed knuffelen en ligt dan ook graag bij je in de armen, op de borst of in de capuchon. Hij is in ieder geval graag bij je in de buurt. Hij geniet hier enorm van en ligt dan ook volop te spinnen. Als bedankje mag je soms wat likjes ontvangen van hem. Stop je met aandacht geven, dan zal hij met lieve miauwtjes en kopjes vragen om meer aandacht.

Omdat Benny de eerste 5 weken van zijn leven op straat geleefd heeft, schrikt hij nog af en toe wat makkelijker van onverwachte bewegingen en geluiden. Zo heeft hij bij een 1e contact wel eventjes(minder dan een dag) nodig om te wennen. Ook gebruikt hij nog graag z’n tanden tijdens het spelen. Maar hier werken we met hem aan.

Benny is andere katten gewend. Kinderen en honden zijn hem onbekend. Maar we schatten in dat, met de juiste begeleiding, hij hier wel mee om kan gaan.

Benny heeft naast zijn 1e en 2e enting ook een 3e enting nodig, vanwege zijn langere tijd op straat. Deze dient 3 weken na zijn 2e enting gepland te worden. Dit zal eind juli zijn.

Heb jij een plekje in je hart over voor Benny en Bodhi? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!