Bobo & Jill

SoortKonijn
GeslachtRammelaar (gecastreerd) en voedster.
Diernummer27 + 177
KoppelJa
Moet bij soortgenotenJa
Plaatsbaar vanaf18-02-2022
Adoptietarief
(incl. vaccineren en
neutraliseren)
€ 100,00 (als koppel)

Dit knappe koppeltje bestaat uit Jill en Bobo. Beide kwamen ze bij ons binnen nadat ze los van elkaar op straat gevonden zijn. Toen Jill bij ons binnen kwam merkten we meteen dat ze erg nieuwsgierig is. Geaait is nog niet echt haar hobby, maar nieuwsgierig is ze zeker, dus met tijd en geduld zal ze zeker tammer gemaakt kunnen worden.

Bobo zit inmiddels al een aantal maanden bij ons in de opvang en we merkten dat hij erg gefrustreerd raakte. Hij is totaal niet bang, soms was hij zelfs behoorlijk brutaal. Hij knaagde dan aan al zijn spullen en soms ook in vingers. Om deze reden plaatsen wij hen niet bij kleine kinderen.

Toen zachtaardige Jill bij ons binnenkwam dachten we meteen: Dit is een leuke dame voor Bobo! Dus onze interne konijnen-cupido kwam om de hoek kijken en maakte een prachtig koppel van deze twee. Beide konijnen vonden het al vrij snel ‘helemaal oke’. Inmiddels hebben ze alweer een tijdje verkering.

Bobo is duidelijk veel gelukkiger geworden en minder gefrustreerd. Hij is veel rustiger dan eerst en geniet gewoon lekker van een aai. Ze zijn erg blij met elkaar!

We zijn voor Bobo en Jill op zoek naar iemand die hun een mooi groot verblijf kan bieden, vooral Bobo is vrij energiek, en Jill vindt het ook leuk om op dingen te springen. Dus flink wat ruimte hebben ze wel nodig. Zoals eerder gezegd plaatsen wij ze liever niet bij kinderen, omdat Bobo heel af en toe nog een knabbeltje kan uitdelen. Maar als je hem goed kent is hij superleuk!

Kan jouw tuin wel wat extra leven gebruiken? Dit mooie koppel zoekt een plekje om rond te rennen! Vul onderstaand intakeformulier is zodat we zo snel mogelijk een kennismaking kunnen inplannen!