Kitten Bobby & Poppy

RasEuropese korthaar
GeslachtKater en poes
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf28-06-2022
Registratienummer187 + 189
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
Samen voor €360,00

Bobby & Poppy verblijven momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Bobby en Poppy zijn een leuk stel samen. Maar dat is ook niet heel gek natuurlijk, ze zijn namelijk broer en zus.

Deze twee lieverds zijn opgegroeid in een gastgezin. Hierdoor zijn ze zeer sociaal naar mensen. Ze liggen graag op schoot en houden enorm van knuffelen. Het zijn allebei echte schootkatten. De droom van ieder kattenbaasje.

In het gastgezin zijn ook 2 volwassen katten aanwezig. De kater wast Bobby en Poppy regelmatig. Leuk toch zo’n surrogaat pappa die je dingen kan leren?

Bobby is een rustige lieverd. Met eten laat hij Poppy altijd voorgaan. Hij wacht netjes zijn beurt af. Na het eten is altijd knuffeltijd! Dan komt hij lekker op schoot liggen voor een uitgebreide kroel- en aaibeurt.

Poppy heeft wat meer pit. Ze houd er van om op onderzoek uit te gaan. Hierbij is Bobby haar trouwe schaduw. Maar ook Poppy is desondanks een echte knuffelkont en komt graag bij je op schoot.

Ze vinden het heerlijk om samen te spelen en avonturen te beleven. Het is zo leuk om ze samen bezig te zien. Als je 2 katjes samen wilt adopteren heb je met deze twee dan ook een uniek en superlief stel.
Maak een afspraak om eens te komen kijken. We weten zeker dat jij dan net zo verliefd op ze wordt als wij!

Heb jij een plekje in je hart over voor Bobby en Poppy? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!