Boaz

RasEuropese korthaar
GeslachtKater, gecastreerd
Leeftijd8 jaar
Speciale zorgMag alleen uit plastic bakjes eten en drinken
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa, oudere rustige kat
Kan bij kinderenJa, vanaf 12 jaar
ZindelijkJa
Registratienummer1367
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€130

De vermagerde Boaz werd gevonden in Eindhoven, op industrieterrein Ekkersrijt. Daar is hij gevangen en naar het asiel gebracht. Hij was behoorlijk verzwakt, hij was echt een zielig katje. Eenmaal in de opvang heeft hij vocht toegediend gekregen. Hij had last van ontstoken ogen en kale plekken door allergiën. Beide zijn behandeld. Hij is aangekomen en aangesterkt, zit weer veel beter in z’n vacht en is klaar om naar z’n gouden mandje te vertrekken.  

In de opvang moest de pluizenbol eerst even wennen, hij was aanvankelijk wat teruggetrokken en hield liever van een afstand alles in de gaten. Inmiddels maakt hij steeds vaker contact met de medewerkers en vrijwilligers. Als je hem benadert, begroet Boaz je dikwijls met kopjes. Hij snuffelt dan even aan je en loopt relaxed rond. Spelen, bijvoorbeeld met een balletje of hengeltje, vindt hij niet interessant. Hij is, op een kalme manier, geïnteresseerd in de andere katten in de opvang. Boaz gaat niet door het luikje naar het buitenverblijf ondanks dat hij weet hoe het moet.  

Vanwege zijn karakter en leeftijd kan Boaz het best geplaatst worden in een omgeving zonder jonge kinderen en jonge katten, waar hij langzaam kan wennen en kan genieten van zijn oude dag. 

Kan jij deze gemoedelijke senior een gezellig plekje bieden? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.