Blanco

RasStafford
GeslachtReu
Leeftijd4 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenNee
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf24-10-2022
Registratienummer938
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€240,00

Na een aantal weken intensief trainen is het tijd om jullie voor te stellen aan Blanco. Deze lieve jongen is letterlijk voor ons neus gedumpt!

Deze onzekere Stafford heeft al het nodige meegemaakt in zijn leven. Dit merken we omdat hij bij nieuwe mensen nooit het achterste van zijn tong laat zien. Blanco zijn vertrouwen moet je echt winnen.
Blanco maakt in de opvang grote stappen. Zo krijgt hij wekelijks nieuwe uitlaters toegevoegd aan zijn lijstje en zien we steeds vaker de ontspannen en relaxte jongeman die hij is. We hebben het voordeel dat hij gek is op snoepjes. Benader je hem met een worstje dan is het ijs snel gebroken.

Dit knappe ventje ontpopt zich op straat ook steeds meer tot een relaxt wandelmaatje. Hij geniet van wandelingen en de tijd buiten zijn kennel. Andere honden blijft spannend gebeuren voor hem. Al hoewel Blanco regelmatig sociaal gedrag naar andere honden laat zien, zien we ook regelmatig heel veel spanning. Dit is de reden waarom we hem nog niet bij een andere hond hebben gelaten. Het zekere voor het onzekere.

We zoeken voor Blanco mensen met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Mensen die snappen dat Blanco niet zomaar met andere honden kan spelen of contact kan maken.
Ben jij bekent met positief trainen of bereid om dit te leren? Mogelijk zouden jij en Blanco dan een leuke toekomst tegemoet kunnen gaan!

Mag Blanco zich bij jou verder ontwikkelen? Vul dan onderstaand het intakeformulier in en dan plannen we zo snel mogelijk een kennismaking in.