Blacky

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes, gesteriliseerd
Leeftijd5 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
kan bij kinderenNee
ZindelijkJa
Registratienummer1054
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€130

Deze prachtige gele kijkers horen bij onze Blacky! Zij is bij ons binnengekomen met een flinke verwonding in haar oksel. Ze had een halsbandje om waar ze met een voorpootje helemaal doorheen zat waardoor het bandje helemaal in haar oksel was gaan snijden. Door de wondverzorging duurde het even voordat ze plaatsbaar was, maar hier is ze dan.

Intussen zijn de wonden goed genezen en dat is te merken, ze heeft namelijk energie voor 10 en je kunt hele gesprekken met haar voeren! Zodra je binnenkomt reageert ze vaak snel door langs je benen te schuren en kopjes te geven en als ze het naar haar zin heeft dan kan je haar zachtjes horen spinnen. Miauwen doet ze dus ook maar al te graag. Maar ze pakt ook graag haar momentje voor zichzelf.

Het is een echte druktemaker en ze heeft vooralsnog nog geen tijd om rustig bij iemand op schoot te liggen maar wellicht veranderd dit zodra ze meer haar rust gevonden heeft. Blacky is een kat die echt de ruimte nodig heeft en graag naar buiten zou willen, een appartement is te klein voor haar.

Daarnaast is Blacky bij ons heel erg geobsedeerd met eten en krijgt ze dus altijd te eten via een voerpuzzel. Dit zodat ze meer haar best moet doen en dus ook wat langer erover doet. Ze moet misschien nog even beseffen dat er altijd voer klaar staat voor haar maar ook dat heeft misschien wat tijd nodig. Een huis met jonge kindjes zou dan ook niet geschikt zijn voor haar. Oudere kinderen zouden geen probleem moeten zijn.

Ben jij degene die de ruimte en het geduld heeft voor onze Blacky? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.