Kitten Billy

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf01-07-2022
Registratienummer339
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Billy verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Hoi, ik ben Billy. Ik ben een heel aanhankelijk, en sociaal mannetje. Samen met mijn drie broertjes heb ik veel plezier bij het gezin waar ik woon en speel ik graag met de drie kinderen in huis. Ik word heel graag geaaid en geknuffeld door de mensen in huis en alle andere mensen die langskomen. Vanaf de eerste dag voel ik me helemaal thuis bij de mensen waar ik nu woon en heb ik veel plezier met mijn drie broertjes. We genieten ervan om achter elkaar aan te rennen en als vier zwarte racers door het huis te rennen en te spelen. Ik speel graag met alles wat er te vinden is: playmobil speelgoed van het meisje in huis, blaadjes van planten, balletjes, touwtjes en natuurlijk met de mensenkinderen. Na al dat spelen en rennen, is het heerlijk om samen met mijn broertjes te gaan slapen op een heerlijk zacht plekje.

Zullen we binnenkort kennismaken? Als je plek hebt voor twee katjes, wil ik graag samen met mijn broertje Cimba of Dropje bij je komen wonen.

Kittens worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Heb jij een plekje in je hart over voor Billy? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!