Bep

RasEuropees korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd15 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenNee
Binnen/buitenBinnen/buiten
ZindelijkJa
Registratienummer2953
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€148,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat gunnen we nog een fijn plekje om haar oude dag te slijten in een rustig thuis.

Bep is een oude dame van 15 jaar met bruin-cyperse lapjes op een witte vacht. Dit omaatje heeft heel wat geleden en zoekt een rustig plekje om te genieten van haar herfstdagen. Toen ze werd binnengebracht had ze ontstekingen op haar kin en last van haar kiesjes. De dierenarts heeft haar weer mooi opgelapt en ze voelt zich weer een stuk beter. Klaar voor haar laatste avontuur. 

In het begin kwam Bep voorzichtig kopjes brengen; ze vond het soms nog wat spannend. Ze liet zich wel aaien, maar als ze het even te veel vond, gaf ze dit aan met een zacht tikje van haar poot zonder nagels te gebruiken. Er zat dus niks kwaads in deze oude dame! Intussen is ze al helemaal ontdooid bij ons in het asiel. Ze slaat niet meer en ze komt heerlijk op schoot om lekker te knuffelen!

Ze vindt het niet fijn om van onderaf geaaid te worden, dus zorg dat je hand zichtbaar van boven komt en dan weet ze dat je niet van plan bent om haar hals aan te raken en vindt ze het prima.  

Bep heeft een hartruis en vermoedelijk een hartprobleem. Bep heeft hier zelf momenteel geen symptomen of hinder van en omdat ze ook al op leeftijd is doen wij hier geen verdere onderzoeken meer voor. Dit is wel belangrijk om ook te weten als toekomstige adoptant.

Bij haar laatste controle bij de dierenarts waren er gelukkig geen afwijkende geluiden meer te horen in haar hart of longen maar dit is nog steeds iets om in het achterhoofd te houden.

Heb jij plek voor dit lieve omaatje met een duidelijke handleiding? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.