Kitten Benny

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf28-06-2022
Registratienummer361
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Benny verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Benny is gevonden op 27 mei en was ongeveer 5 weekjes jong toen hij in ons gastgezin kwam. Hij is een lekker aanwezig ventje waaraan je inmiddels (bijna) niet meer merkt dat hij 5 weken op straat geleefd heeft. 

Hij is hier in het gastgezin opgegroeid tussen meerdere katten en kittens. En we merken dat hij het liefst speelt met een maatje van ongeveer zijn leeftijd.

Benny kan enorm goed knuffelen en ligt dan ook graag bij je in de armen, op de borst of in de capuchon. Hij is in ieder geval graag bij je in de buurt. Hij geniet hier enorm van en ligt dan ook volop te spinnen. Als bedankje mag je soms wat likjes ontvangen van hem.

Omdat Benny de eerste 5 weken van zijn leven op straat geleefd heeft, schrikt hij nog af en toe wat makkelijker van onverwachte bewegingen en geluiden. Maar dit wordt gestaag minder. Ook gebruikt hij nog graag z’n tandenbtijdens het spelen. Maar hier werken we met hem aan.

We zoeken voor Benny een thuis met een ander jong katje zodat hij een maatje heeft om af en toe lekker mee te ravotten. Mocht je geen ander jong kitten in huis hebben, dan raden we aan om Benny samen met Balou te plaatsen. Zij zitten samen in het gastgezin en kennen elkaar dus al.

Benny is andere katten gewend. Kinderen en honden zijn hem onbekend. Maar we schatten in dat, met de juiste begeleiding, hij hier wel mee om kan gaan.

Benny moet 5 juli nog zijn 2e enting. Deze zit bij de prijs inbegrepen en wordt gezet door de dierenarts bij ROZE. De 3e enting is, vanwege zijn langere tijd op straat, ook nodig voor Benny. Deze krijgt hij 3 weken na zijn 2e enting.

Heb jij een plekje in je hart over voor Benny? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!