Beauty

RasEuropees korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd13 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenNaar buiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3198
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€148,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat is erg aanhankelijk en wil veel aandacht van u

Beauty is een bruin-rood-cyperse poes van 13 jaar oud en doet haar naam eer aan. Ze is mooi om te zien. Helaas moest ze op deze leeftijd afscheid nemen van haar baasje en nu deze grote verandering ondergaan. We hopen deze zo snel en soepel mogelijk voor Beauty te laten verlopen. 

Beauty is helemaal gezond. Haar gebitje is inmiddels gereinigd en er is goed op haar voedselinname gelet om dat ze een tikje te dik was. Ze is gesteriliseerd en gechipt.  

In eerste instantie liet Beauty zich niet meteen overhalen tot geknuffel. Ze was ontspannen, maar keek het rustig aan. Al snel besloot ze dat het goed was en kwam ze direct op schoot om uitgebreid geaaid te worden. Ze deelt kopjes uit dat het een lieve lust is. We kunnen het veilig stellen: Beauty is een sociale, lieve knuffelkont.  

Beauty is een rustige poes die houdt van lange aaisessies. Ze geniet van de aandacht en kroelt liever dan dat ze speelt. Beauty is andere katten gewend.  

Ben jij degene die deze beauty haar aaitjes kan geven? Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.