Balto

RasZwitserse Witte Herder
GeslachtReu
Leeftijd1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenNee
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf26-08-2022
Registratienummer508
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€300,00

Deze knappe witte herder is gevonden in de bossen van Son. De bossen is ook de plek waar hij het liefste is. Lekker buiten wandelen, trainingsoefeningen doen, pootje baden en zwemmen! Heel veel zwemmen..

Balto is een onstuimige kerel van bijna 2 jaar die als jonge hond een verkeersongeluk heeft gehad. Hij is dan ook onzeker, bang en op zijn hoede als hij buiten op straat moet wandelen. Het liefst kruipt hij dan in je of schiet hij juist van je weg. Na maanden training zien we hier een lichte verbetering in, maar weg gaan zal dat nooit.

Balto heeft heel veel geleerd. Hij kent de basis commando’s heel goed en vind het geweldig om samen (in een veilige omgeving) te trainen.

Balto staat op het voedingssupplement Zylkene om hem te ondersteunen in zijn nervositeit. Het is het advies om nog een tijdje na zijn verhuizing door te gaan met dit supplement en dit op ten duur af te bouwen als hij helemaal gesetteld is in zijn nieuwe omgeving.

Hij laat hier wisselend gedrag zien naar andere honden maar met de meeste honden is hij oké. Voornamelijk andere intacte reuen vind hij erg spannend, maar op straat negeert hij andere honden en zelfs katten.

Van de eerste eigenaar van Balto hebben we begrepen dat hij prima in huis kan wonen maar dat hij een buitenplek prettiger vind. We zijn dan ook op zoek naar een baas met een grote, volledig omheinde tuin in een rustige omgeving.

Kan jij Balto een stabiel leven bieden? Vul dan onderstaand het intakeformulier in en wie weet begint jullie avontuur sneller dan je denkt.