Babs

RasEuropees korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd2 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenNee
Binnen/buitenNaar buiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3596
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€148,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat is erg op haar rust gesteld en zal zelf aangeven wanneer zij aandacht wil

Dit voormalig moedertje is samen met haar 5 kittens binnengekomen. Ze waren samen gevonden in een schuur. Nu haar kittens zijn utgevlogen, is de 2-jarige Babs er klaar voor om geadopteerd te worden!

Babs wil merkbaar graag aandacht en aangehaald worden. Ze komt kopjes geven, ze wil graag geaaid worden en ze geeft likjes. Ze is soms wel onrustig en drentelt dan om je heen. Babs lijk contact nog spannend te vinden, ondanks dat ze hier wel behoefte aan heeft. Haar spanning komt er daarom met momenten nog uit in een tik, een grom of blazen. Ze lijkt hiermee aan te geven dat het even genoeg is, zoals ook passend is bij het (vaak) wat pittige karakter van een schildpadkat. Ook zou het te maken kunnen hebben met alle prikkels in het asiel, waardoor Babs meer onrust ervaart.

Mogelijk dat ze in een huiselijke omgeving wat minder prikkels haar rust meer kan vinden. Verder heeft Babs spelen nog niet echt ontdekt, dit mag ze nog gaan ontdekken in haar jonge leventje!

Ben jij degene die dit ex-moedertje haar rust gunt? Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.