Azula

RasEuropees korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd2 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenNaar buiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3491
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€148,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katKan niet samen met andere katten

Azula is een zwart-witte poes van 2 jaar oud. Ze werd binnengebracht met een nestje kittens. Inmiddels hebben de kittens hun nest verlaten en is mama aan de beurt voor een nieuw leven.  

Zodra het weer kon, is Azula gesteriliseerd. Ze is goed onderzocht en bleek een afgebroken hoektand en een navelbreuk te hebben. Beide hadden geen verdere behandeling nodig. Verder is Azula gelukkig prima gezond.  

Azula is een lieve knuffelkont die dol is op aandacht. Daar vraagt ze dan ook luid en veelvuldig om! Ze geeft lieve, harde kopjes, rolt over de grond en trekt alles uit de kast. Ze showt haar onweerstaanbare buikje zodat je haar wel moet kriebelen. Op schoot liggen vindt ze ook heerlijk.  

Azula heeft ruimte nodig. In een hok zitten is niets voor haar. Ze klimt in het gaas omdat ze er zo graag uit wil.  Een plek waar ze straks weer naar buiten zou kunnen zou dan ook het beste zijn voor haar.

Belangrijk om te weten: Azula kan niet samen met andere katten.

Ben jij degene die de ruimte en tijd heeft voor deze knappe dame? Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.