Alpha

SoortKonijn
GeslachtVoedster
Diernummer1160
KoppelNee
Moet bij soortgenotenJa
Geschatte geboortedatum09-2022
Plaatsbaar vanaf01-01-2023
Adoptietarief
(incl. vaccineren)
€ 40,00

Ach die arme Alpha, samen met nog 28 konijnen werd ze in een schuur aangetroffen. Het was duidelijk dat er niet op een goede manier voor deze konijnen werd gezorgd. Sommige zaten er verwaarloosd bij, maar gelukkig zijn ze op tijd gevonden en konden we de schade enorm beperken.

De socialisatie bij deze konijnen is helaas ver te zoeken. Ze zijn in het algemeen allemaal erg gespannen bij mensenlijk contact, maar dit is met geduld en liefde vast te overwinnen. Een leuk sociaal konijnenvriendje kan Alpha in konijnentaal vertellen dat mensen helemaal niet zo eng zijn. Wij zijn tenslotte degene die voor lekker eten en een schoon hokje zorgen.

Alpha vraagt om een geduldig en begripvol huisje waar er niet te veel van haar verwacht wordt, maar waar met rust en geduld aan haar socialisatie wordt gewerkt. Dit is (op dit moment) geen beginners-konijn voor bijvoorbeeld een kind.

Heb jij genoeg liefde en geduld om Alpha het beste van de wereld te laten zien? Vul onderstaand intakeformulier in zodat we zo snel mogelijk een speeddate kunnen inplannen!