Dorus
Abel

Kittens Abel en Dorus

RasEuropese korthaar
GeslachtKater (gecastreerd) en poes (gesteriliseerd)
Leeftijd ± 5 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa, vanaf 12 jaar
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf10-09-2022
Registratienummer567 + 568
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
Samen €360,00

Abel en Dorus verblijven momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Wat een knaptoeten zijn dit toch! Een prachtig rood gemarmerd broertje en zusje. Beide houden ze van knuffelen en spelen en zijn ze erg zachtaardig en lief. Op dit moment verblijven ze in gastgezin in een groep van 4 kittens waarvan er eentje ook nog hun bloedverwante zusje is: Cato.

Toen Abel en Dorus in gastgezin kwamen waren ze erg bang. Ze waren al ruim 3 maanden en lieten zich in de opvang niet of nauwelijks zien. Bij de twee dames zat enigszins wel nieuwsgierigheid naar mensen en dus besloten we ze in gastgezin te zetten. Dorus (en Cato) liet zich al vrij snel aanhalen, de dames waren het meest dapper en moesten het goede voorbeeld aan de heren laten zien. Wat begon met rustig en voorzichtig kopjes geven en vervolgens op afstand luid spinnend gaan liggen knipogen, veranderde bij Dorus al snel in kopjes geven, langs de benen afschuren, op de rug rollen en lekker over het buikje laten aaien met op de achtergrond haar luide ‘prrrrr’ klanken.

Abeltje was niet zo snel, die vond het allemaal reuze spannend. Zodra we binnenkwamen begon hij hard te blazen en zich te verstoppen. Maar met veel rust en geduld (en wat liquidsnacks) liet hij zijn mooie koppie zo nu en dan ook zien. Na verloop van tijd liet hij duidelijk tekenen zien dat hij wel wilde, maar nog niet zo goed durfde. Met nog meer rust en geduld en wat smakelijke verleiding liet Abel zich eindelijk aanhalen en begon hij vervolgens luid te spinnen! Yes! Sindsdien is de knop om.
Wel vind hij onverwachte bewegingen, harde geluiden en vreemde mensen nog een beetje spannend. Maar de knuffelbeer zit er zeker in. We hebben er vertrouwen in dat hij zich in een nieuw thuis zal ontwikkelen tot een heuse knuffelkater met schootkat-potentie.

De ballenbaan, een hengeltje en automatische laser zijn de favoriete speeltjes van dit duo.

Abel en Dorus verhuizen graag samen naar hun nieuwe thuis. Zo heeft Abel nog wat houvast aan zijn grote zus en eigenlijk zijn ze ook gewoon dol op elkaar. Ze liggen hier in gastgezin vaak samen te slapen en zoeken elkaar gedurende de dag ook op. Het zou zonde zijn ze uit elkaar te halen.

Kun jij niet wachten om knuffels te krijgen van dit rode duo? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!